Testresultaten: Dove Original deodorant nog steeds favoriet

De deodorant waarmee Dove Nederland veroverde, is voor veel vrouwen een all-time favourite. Ons testpanel geeft hem een 7,8.

Zachte en verzorgde oksels
2 op de 3 vrouwen vindt het zeer belangrijk dat een deodorant niet alleen lekker ruikt maar ook verzorgt. Is Dove Original zo’n deodorant? Het testpanel vindt van wel. 80 procent van de (vooral) vrouwen vindt dat hun oksels na gebruik van Dove Original verzorgd aanvoelen. “Het is een zachte deo en je blijft lang een fris gevoel houden”.

Vertrouwde Dove-geur
569 bezoekers van de Libelle Zomerweek kregen Dove Original mee naar huis om hem een week lang te testen. 92 procent is (zeer) tevreden. “Dove Original is zacht en verzorgend, absorbeert transpiratiegeur en ruikt prettig”. Ook Cindy (40) is fan: “Vanwege ‘de heerlijke, zachte, vertrouwde Dove-geur.”

Veel verzorging in een kleine verpakking
Dove Original deodorant is tegenwoordig compressed: de vertrouwde hoeveelheid verzorging is samengeperst in een kleinere spuitbus. 97 procent van de testers is hier (zeer) tevreden over. “Prima verpakking, klein, dus prettig om mee te nemen in je tas”, zegt Brenda (43). Astrid (59) kan bijna niet geloven dat ze er net zo lang mee doet als met de oude spuitbus. Advies van Dove: gebruik hem zoals je gewend bent en je zult zien dat hij even lang meegaat en net zo goed werkt.

Interesse? Lees meer en shop het hier.

*“Dove Original, Vrouwen segment, Nielsen Volume MAT 2016

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Sinds de Libelle zomerweer mocht ik deze deodorant testen en ik wil niet anders meer