Testresultaten: Heinz [Seriously] Good Mayonaise; verrassend lekker, romig en smaakvol!

Heinz [Seriously] Good Mayonaise. De naam spreekt voor zich, vindt ons testpanel. Lekker, romig en smaakvol zónder kunstmatige toevoegingen.
Jazeker, Heinz maakt ook mayonaise. En wat voor eentje: serieus goeie mayonaise, gemaakt van vrije uitloopeieren én zonder kleur- en smaakstoffen. Hoe dat smaakt? Zeer smaakvol en romig, vinden ruim 9 op de 10 testers. 

Smaakt zoals mayonaise moet smaken
Bea (45) had niet anders verwacht. De ketchup van Heinz is toch ook goed? Sylvia (24) was sceptischer, omdat ze veel te verknocht is aan haar favoriete merk mayonaise. Maar Heinz [Seriously] Good Mayonaise smaakt zoals mayonaise hoort te smaken, vinden beide dames. En zij niet alleen. Over de smaak is maar liefst 93 procent van de testers tevreden.

Verrassend lekker
Alle 176 testers vinden het goed dat aan Heinz [Seriously] Good Mayonaise geen kleur- en smaakstoffen zijn toegevoegd. De smaak blijft overeind. “Tot mijn grote verrassing is dit een heerlijke zachte en romige mayonaise met een lekkere smaak, niet te zoet”, zegt Anieta (47). “En hij laat geen zure nasmaak achter.” Ook Saskia (36) was aangenaam verrast door de smaak. “En ook nog zonder kleur- en smaakstoffen, dus kon ik het rustig op tafel zetten en de kids waren er ook zeer tevreden over.”

‘Lekker’, ‘romig’ en ‘smaakvol’ zijn de meest genoemde en geroemde eigenschappen van de mayo. Dat maakt dat 86 procent van de testers Heinz [Seriously] Good Mayonaise aanbeveelt bij andere mayonaiseliefhebbers.

NB. Heinz [Seriously] Good Mayonaise is nu verkrijgbaar in de supermarkt bij jou in de buurt!

Meer weten over Heinz [Seriously] Good Mayonaise? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Wendy Blom
  Ook ik mocht het testen, de eerste keer dat ik het proefde vond ik het zurig, daarna werd het pas wat meer romig, dit vond mijn moeder ook. Ik weet niet of dit wel mij mayo is.
 • Monique Weber
  ik vind de ketchup verrukkelijk maar deze niet ik hou het liever bij de zaanse
 • Yvonne Pieters
  Wat een fijne mayo, gebruik altijd fritessaus maar dat doe ik echt niet meer, deze is zo lekker fris!
 • Martin Klinkhamer
  Waarom is deze mayo niet eerder op de markt gebracht? Nooit verwacht dat ik ooit zou zeggen dat mayonaise écht, vréselijk lekker is........ :)
 • Patrick Joosten
  heerlijke frisse mayonaise
 • Ger Van Vugt
  zou me heel goed uir komen ik maf maar 2,4 gram zout per dag vanwege hartfalen
  • Ger Van Vugt
   sorry ik mag maar
 • Anne Baaiman Van Der Luijt
  Wil het heel graag uittesten !!!!!
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Beste Anne, Zoals je kan lezen in de titel zijn dit de testresultaten. Dit testpanel heeft al plaatsgevonden! Als je de homepage in de gaten houdt kan je je aanmelden voor testpanels die live staan waaraan je werkelijk kan deelnemen. Mvg, Kerensa - hettestpanel.nl
 • Nency Van Essen
  Echt super lekker.
 • Marianne Rosbag
  Wat een smeriger mayonaise, ik kreeg een potje van mijn dochter,ff proeven en gelijk in de kliko
 • Ilze Steenbeek
  Heerlijke majo ! Lekker zacht van smaak maar zeker goed te proeven. Niet te zout echt de lekkerste majo ooit gegeten !