Testresultaten: Kruidvat luierbroekjes zijn zachter en beter absorberend

De Kruidvat luierbroekjes zijn verbeterd, zegt Kruidvat. Ze zijn nu nóg zachter en beter absorberend. Ons testpanel is het hier helemaal mee eens.

9 op de 10 Ouders van nu-lezeressen die zich hadden aangemeld voor de test, zijn (zeer) tevreden over de Kruidvat luierbroekjes. De 227 deelnemers hebben maat 4 en 5 getest, speciaal voor kindjes die al kunnen staan en lopen.

Lekker zacht
95 procent van de ouders vindt het luierbroekje dun en soepel aanvoelen. Dat maakt dat het makkelijk is aan en uit te trekken, en dat de baby zich er lekker in vrij in kan bewegen. Te meer omdat het broekje aan de binnenkant heerlijk zacht is, vindt 99 procent. “De luierbroekjes zijn heerlijk zacht, flexibel en rekken goed mee”, zegt Elise. (29), die aangenaam verrast is. “Ze zijn erg fijn in gebruik en voelen fijn aan voor je kind”, vindt Daniëlle (32). “Daarnaast is de prijs ook erg fijn.”

Droge billetjes
9 op de 10 ouders vinden dat het Kruidvat luierbroekje goed absorbeert: het houdt de billetjes van hun kindje goed droog. “Ze absorberen erg goed, ondanks dat ze erg dun zijn en superzacht aanvoelen”, zegt een verbaasde Thomas (36). De pasvorm is goed en het luierbroekje sluit goed aan.

Een paar ouders vinden dat het broekje net te klein valt voor hun kindje. “Het broekje gaat makkelijk aan en uit, maar ik zou zelf voor een maatje groter kiezen voor mijn zoontje”, zegt Anita (36). “Ik denk dat het dan nog comfortabeler zit.” Gelukkig zijn de luierbroekjes er in verschillende maten.

Makkelijk aan en uit te trekken
Voor baby’s die niet graag stil liggen, zijn de luierbroekjes een uitkomst, vinden de ouders. “Het is een hele heisa om een gewone luier om te doen, maar het broekje kan makkelijk staand aangetrokken worden”, zegt Michelle (30). Ook Sanne (34) ervaart hier de voordelen van. “Mijn dochter is erg blij met de broekjes, want ze kan er zelf mee naar de wc.” Zo helpen de Kruidvat luierbroekjes de kleine dreumes naar zelfstandigheid.

Meer weten over de Kruidvat luierbroekjes? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jm Ruissen
  zou het graag willen uitproberen ,heb nog niet de beste luier kunnen vinden
 • Inge Hoonstra
  Het lijkt me super om dit te mogen testen, ons dametje begint net te lopen en dan lijkt t me heerlijk om de broekjes te proberen.
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Inge, Dit testpanel heeft inmiddels al plaatsgevonden. Zoals je in de titel kunt lezen zijn dit de testresultaten. Tot een volgend testpanel! Mvg, Kerensa, de redactie
 • Inge Hoonstra
  Het lijkt me super om dit te mogen testen, ons dametje begint net te lopen en dan lijkt t me heerlijk om de broekjes te proberen.