Testresultaten: LEGO® DUPLO® Mijn eerste draaimolen; eindeloos speelplezier

8.0

Met "Mijn eerste draaimolen" van LEGO® DUPLO® is het genieten geblazen. Voor kleintjes én hun toekijkende ouders.

LEGO® DUPLO®, wie heeft er niet mee gespeeld? 111 kinderen (1,5-2 jaar) hebben ‘Mijn eerste draaimolen’ van DUPLO getest. 97% van de ouders, die hun kinderen hebben geobserveerd tijdens het spelen, vindt dat deze set de creativiteit van het kind stimuleert.

Stimuleert de creativiteit
‘DUPLO is normaal vrij statisch’, zegt Elise (31). ‘Maar door ‘Mijn eerste draaimolen’ heeft bouwen met DUPLO een nieuwe dimensie gekregen. Mijn zoontje vond het fantastisch. De bouw- en draaimogelijkheden zijn eindeloos, gegarandeerd uren speelplezier. 

Goed voor de motorische vaardigheden
96% van de ouders vindt dat LEGO DUPLO de motorische vaardigheden van het kind bevordert. ‘Het daagt mijn kinderen uit tot spelen: leren bouwen, fantasiespel, ontwikkeling van grove motoriek en creativiteit’, vindt Carlijn (38). ‘Kinderen kunnen er eindeloos mee spelen’, zegt Janine (25). ‘Ook de andere DUPLO blokjes werden erbij gepakt. Superfijn dat altijd alles samen te combineren is.’

Leuke personages
88% van de ouders vindt dat DUPLO goed geschikt is om een rollenspel mee te spelen. ‘Mijn dochter is helemaal verliefd op een van de personages, die de naam van haar vriendje Borre heeft gekregen’, zegt Stella (36). ‘Ook de vogel valt in de smaak.’

‘Mijn eerste draaimolen’ is ontwikkeld voor kinderen van 1,5 tot 2 jaar oud. DUPLO fan Daniëlle (34), met een tweeling in deze leeftijdscategorie, verwacht dat ze nog meer plezier van de set hebben als ze motorisch net iets verder zijn. Ook het dochtertje van Maria (29) vond het bouwen lastig. Maar van proberen kun je leren, en een beetje uitdaging houdt het spannend.

LEGO DUPLO blijft verrassen
Al bijna vijftig jaar slingert er DUPLO rond in de Nederlandse huiskamers. En nog altijd is het merk innovatief in het ontwikkelen van nieuwe sets, vindt 98% van de ouders. Dat maakt dat 99% LEGO DUPLO aanbeveelt bij andere ouders.

Meer weten over LEGO DUPLO? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Anja
    Leuk voor als mijn kleinkinderen komen . Waar ik op pas