Testresultaten Libelle Zomerweek: Danone Activia Fusion “Té lekker!”

8.2

Tijdens de Libelle Zomerweek probeerden meer dan 1000 testers enthousiast de yoghurts van Danone Activa Fusion. Ze konden kiezen uit twee verschillende smaken: Framboos Lychee en Bosbes Acai. Eindoordeel: een dikke 8!

Maar liefst 95% van alle testers vond de smaak die ze geproefd hebben lekker. “Niet te zoet, maar zacht en romig van smaak,” zegt Clarissa (30). “En de nasmaak smaakt duidelijk naar meer.” Ron (55) vond Activia Fusion heerlijk fris en roemt de pure fruitsmaak. “Een lekkere volle yoghurt met een niet te zoete vruchtentoevoeging op de bodem,” aldus Joy (22). En Kimberly (24) zegt: “Lekker romig en een goede smaak.”

Perfecte combinatie
Volgens veel testers is Activia Fusion duidelijk anders dan andere fruityoghurts. Voor Lotte (15) vanwege de smaakcombinatie van bosbes en acai en voor Anneke (69) omdat de smaak van fruit goed tot zijn recht komt. Josee (52) vond Activia Fusion romiger en zachter; Anita (26) voller van smaak. Ruim 9 op de 10 testers vond de smaken van de yoghurts vernieuwend. “Lekker fris met een heerlijke fruitsmaak, de combinatie was perfect,” zegt Claudia (42).

Mild en zacht
Vrijwel alle testers (98%) vonden Activia Fusion een milde smaak hebben. “Zacht, fris en romig van smaak,” zegt Anieke (27). Niet te zoet, niet te zuur, vond Debby (18), natuurlijk aldus Corry (52) en volgens Anne (14) is Activia Fusion zó lekker dat je er nog één wil en nog één. “Té lekker!” Leona (35): “Erg lekker fris, fruitig en heerlijke romig. 95% van de ruim duizend  testers gaat (één van) de yoghurts zelf nog een keer kopen en 93% gaat het familie, vrienden en kennissen aanbevelen.

Geinteresseerd in de producten van Activia Fusion? Klik dan hier!