Testresultaten: Fris & Fruitig de dag door met NIVEA Q10plusC

De Anti-Rimpel + Energy gezichtsverzorging van NIVEA Q10plusC met de unieke combinatie van Q10 en Vitamine C zorgt voor een uitgeruste huid, zelfs na een korte nacht.

Lange dagen, korte nachten, veel stress, weinig slaap: je huid krijgt het zwaar te verduren als je een druk leven hebt. De nieuwe NIVEA Q10plusC lijn bevat het huideigen Q10 én Vitamine C. 262 vrouwen hebben voor ons getest of deze gouden combinatie inderdaad de huid helpt beschermen en herstellen en nieuwe energie geeft.

Dagcrème beschermt en verfrist
9 op de 10 vrouwen vinden dat NIVEA Q10plusC dagcrème de tekenen van vermoeidheid vermindert. “Mijn huid is stralender, minder grauw. Ik zie er fitter uit. Bovendien is mijn huid heerlijk zacht”, zegt Monique (28). 97% van de vrouwen vindt dat de NIVEA Q10plusC dagcrème de huid intensief hydrateert.

Nachtcrème herstelt en vernieuwt
De NIVEA Q10plusC nachtcrème geeft de huid een boost van nieuwe energie, vinden 9 op de 10 testers. “Een hele fijne crème”, vindt Nicky (26), die alleen de geur van de nachtcrème niet zo prettig vond. “Het is net of er nieuwe energie in de crème zit”, zegt Stephanie (32).

Stralende huid
Voor 90% van de vrouwen voldoet de NIVEA Q10plusC lijn aan hun verwachtingen of overtreft deze. Een gouden combinatie van dag- en nachtverzorging, vindt 95% van de vrouwen. “Mijn huid is een stuk soepeler en zachter, en toont minder tekenen van vermoeidheid”, zegt Sandra (31). “Ook straalt mijn huid meer dan tevoren.”

Meer weten over de NIVEA Q10plusC lijn? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Billy Meintjens
  Kan ik dit ook proberen? Ik ben 13 jaar haha maar ik vind soms mijn huid er ook vermoeid uitzien
 • Rianne De jong
  Ik zou dit graag willen testen
 • Marjan Groot
  Den gek op nieuwe cream
 • Ine Hertogs
  Ik zou dit graag willen testen
 • Dinie Dalsem
  ik heb het niet gehad ,dus is moeilijk oordelen Dinie Dalsem
 • Marjolein Slats
  Slechts een 7,9? Mijn favoriete nieuwe crème met name de dagcreme.
 • Patricia Wesseling
  ik vind het heerlijke creme