Testresultaten: Philips poetst buitengewoon goed.

8.4

Negen poetsprogramma’s zorgen ervoor dat de Philips Sonicare Flexcare Platinum het gebit doelgericht reinigt en verzorgt: zachtjes bij gevoelig tandvlees, diep op de moeilijke plekjes. Ideaal, vindt het Kieskeurig-testpanel. De borstel scoort gemiddeld een 8,4.

De ene elektrische tandenborstel is de andere niet, ondervond het testpanel. De testers probeerden drie weken lang de Philips Sonicare Flexcare Platina uit. Echt een aanrader, vindt 100 procent. Alle tien de testers zouden de elektrische tandenborstel zelf ook kopen.

[image name=Schoner format=160 align=right left=5 right=5]Doelgerichter poetsen
“De kracht van de borstel is goed in te stellen met behulp van de diverse programma’s”, zegt Dasja (40). “Hierdoor kan ik dus veel doelgerichter poetsen. Ook poets ik langer door dankzij deze mogelijkheden. Het standaardprogramma van de borstel duurt twee minuten. Maar je kunt ‘m daarna ook dertig seconden op het white programma zetten en vervolgens nog dertig seconden op extra deep clean, zodat je de plekjes kunt bereiken die extra aandacht nodig hebben. Ideaal!”

[image name=Pockets format=160 align=left left=5 right=5]Geavanceerde technologie
De Philips Sonicare Flexcare Platinum heeft negen borstelopties, een druksensor en geavanceerde opzetborsteltechnologie. De borstel zorgt hierdoor voor een meer dan gewone reiniging voor het buitengewone tandplakverwijdering en gezonder tandvlees.

Verandert de totale gezondheid van het gebit drastisch met de Philips Sonicare Flexcare Platinum? Petra (35) heeft dat idee na drie weken nog niet echt. “Mijn gebit voelt na het poetsen wel echt schoner en gladder aan”, zegt ze.

[image name=Eindoordeel format=160 align=right left=5 right=5]100% tevreden
Al met al zijn de testers erg positief over de tandenborstel: 100 procent is tevreden over het design, de opzetborstel, de verschillende standen en de batterijduur.

Ook benieuwd naar de Philips Sonicare Flexcare Platinum? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!