Testresultaten: Tiny Rituals is genieten voor twee

Met de speciale babyproducten van Rituals is het echt ontspannen, voor baby en moeder.
88% van de moeders die aan onze test meededen, vindt dat je met Tiny Rituals een bijzonder moment met je kleintje creëert. Sharity (33) maakt met de mild & caring massage oil en mild & soothing bodylotion van het badderen een echt ritueel. “Ik masseer hem en dan gaan we samen in bad. Dat maakt hem rustig. Daarna smeer ik hem in met de bodylotion, zodat hij lekker rozig in zijn bedje ligt.”

Natuurlijk, duurzaam en biologisch
Bijna alle 97 testers vinden het een pluspunt dat de producten van Tiny Rituals alleen natuurlijke ingrediënten bevatten. “Ik had het niet verwacht dat een product met natuurlijke ingrediënten toch ook zo verzorgend kon zijn en ook zo lekker zou ruiken”, zegt Anuska (36). 92% van de moeders vindt dat de producten uit de Tiny Rituals-lijn de tere en gevoelige huid extra aandacht geven. Waarna 98% van de testers ook aangeeft dat de huid zacht aanvoelt na het gebruik van Tiny Rituals

Verzorgend en ontspannend
Ook de zwangere Maya (31), die de relaxing & caring bath oil en anti-stretchmark tummy cream voor ons testte, is fan. “Ik had nooit verwacht dat een product naast huidverzorging ook kan zorgen voor een gevoel van ontspanning en echt een moment kan creëren.”

Voor 89% van de testers voldoet Tiny Rituals aan de verwachtingen of overtreft deze. Zoals bij Evelyn (21), die de massage oil & bodylotion uitprobeerde. Zij geniet samen met haar kinderen van de producten van Tiny Rituals. “S avonds voor het slapen gaan lekker samen met mijn kindjes in bad. Niet alleen voor mijn kindjes was dit een enorm relax moment maar ook voor mama zelf. Na het warme bad heb ik de heerlijke body lotion opgesmeerd je voelt daarna het huidje zo zacht en verzorgt aanvoelen. – Evelyn (21) .”

Speciale momenten
Met Tiny Rituals creëer je speciale momenten voor jou en je (aanstaande) kindje. “De producten van Tiny Rituals geven mij het gevoel van warmte en liefde”, zegt Sanne (35). “Er is echte aandacht voor elkaar met als gevolg het besef hoe stapeldol ik ben op mijn kind.” Dat maakt dat maar liefst 98% van de testers Tiny Rituals aanbevelen bij andere (aanstaande) moeders.

Meer weten over Tiny Rituals? Klik hier. 

 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Claudia Doff
  Ik ben een grote fan van Rituals. Vooral de bodycream vind ik heerlijk. Erg leuk dat er nu ook een lijn is voor baby en moeder! Die ga ik ook uit proberen!
 • annemiek bosdijk
  De caring massage oil is super! Met dit weer is de huid zo droog. Lekker wat extra verzorging.
 • anna beunen
  dit lijkt me super om te gebruiken voor mijn kleinzoon
  • Kerensa DJ (Redactie)
   Hi Anna, Dank voor je enthousiaste reactie! Het is inmiddels volop in de winkels verkrijgbaar! Mvg, Kerensa - hettestpanel.nl