Thalia cacaoboterzeep en haarolie: zacht, zachter, zachtst

8.4

Een mooie huid en mooi haar, welke vrouw wil dit niet? Mooi en gezond, en lekker zacht natuurlijk. De Hair Care Oil en Cocoa Butter zeep van Thalia doen dit voor je. Ons kritische testpanel is erg enthousiast.

In een paar minuten tijd kun je je huid en haar een flinke oppepper geven. Als je maar de juiste producten gebruikt. Die van Thalia bijvoorbeeld. Dat vindt ons testpanel ten minste. Van de testpersonen tussen de 18 en 36 jaar oud krijgen beide producten een gemiddeld rapportcijfer 8,4!

Je merkt het verschil
De Cocoa Butter zeep van Thalia zorgt voor een intense hydratatie, omdat de emulsie snel door de huid wordt opgenomen. En gebruik je de zeep voor of tijdens het zonnebaden, dan bevordert dit het bruiningsproces. Maar liefst 93% van de vrouwen die de zeep heeft getest, is positief over de werking. “Mijn huid, schoon en gevoed, straalt!", aldus Suzanne.

Ruim 8 op de 10 vrouwen die de Cocoa Butter zeep heeft getest, zou deze aanbevelen bij andere vrouwen. De kans dat één van de testpersonen binnenkort de zeep cadeau doet, is zelfs 89%. “Thalia Cocoa Butter Zeep geeft mij het gevoel dat ik even een extra verwenmomentje voor mezelf heb”, zegt Martine. En wie wens je dat, in deze hectische tijden, niet toe?

Kapperseffect
Ook de haarverzorgingsolie van Thalia gooit hoge ogen. 96% van de testpersonen is positief over het effect van deze biologische haarverzorgingsolie. “De olie geeft me het gevoel dat ik iedere dag bij de kapper ben geweest”, zegt Brenda (47). “Heerlijk!” 

Echte aanrader
De olie voedt het haar en geeft het glans en zachtheid. Het zorgt ook voor veerkracht, herstelt en vernieuwt beschadigd haar en maakt het antistatisch. Een echte aanrader, vindt 100% van de vrouwen die de olie hebben getest. “Mijn dorre en droge haar komt weer tot leven”, zegt Suzanne (36). 93% zou de olie cadeau doen.

Perfecte schoonheidsbehandeling
Wil je er niet op wachten tot je de producten van Thalia cadeau krijgt, ga dan naar de webshop van Thalia en verwen jezelf! En nu krijg jij ook nog eens 35% korting op deze set! Nadat jij de kortingsbon "testpanel1" hebt ingevoerd ontvang jij de korting.

Terwijl je de cacaoboterzeep laat intrekken en weer afspoelt, breng je de olie aan op je haar. Deze hoef je niet uit te spoelen. De perfecte schoonheidsbehandeling in minder dan 5 minuten!