Resultaten Tijdschrift.nl

391 testers 75% beveelt het aan
7.3

Tijdschrift.nl: Altijd al je favoriete bladen bij de hand.

Met Tijdschrift.nl app raak je niet uitgelezen. Altijd de nieuwste edities van je favoriete bladen en meer. Ideaal, vindt 94% van ons testpanel.

Met de nieuwe app van tijdschrift.nl hoef je niet naar de winkel om je lievelingsbladen te kopen. Je leest ze gewoon op je telefoon of tablet. Heerlijk als je even tijd voor jezelf hebt, vindt 88% van de vrouwen die de app voor ons hebben uitgeprobeerd. Aan de keukentafel, op de bank, in de trein of lekker in bed. ‘Onderweg je tijdschriften bij de hand, geen stapels papier meer’. Dat zijn voor Mariska (48) de grootste voordelen.

Ruim vijftig titels
De 391 vrouwen en mannen die de app een maand lang voor ons hebben uitgeprobeerd, zijn weer helemaal bijgepraat. Je kunt er digitaal meer dan vijftig bladen. Ideaal, vindt Lizette (46). ‘Het is fijn dat je alle tijdschriften kunt kiezen. Sommige hebben niet echt mijn interesse, maar je kunt ze dan toch even doorbladeren.’

Het hele gezin op één account
90% van de testers deelt haar account met het gezin. Terwijl dochterlief haar Duckie leest, is papa verdiept in de nieuwste AutoWeek. Een pluspunt voor 94% is dat je altijd de nieuwste edities leest. Zonder dat de krantenbak of het tijdschriftenrek ervan uitpuilt.

De app werkt makkelijk, vindt 86% van de testers. 8 op de 10 testers zijn tevreden over de downloadsnelheid. Minpuntjes zijn er ook. Anja (56) vindt het jammer dat ze geen puzzels meer kan maken. Geertje (43) zou wel een berichtje willen ontvangen als er een nieuwe editie uit is van haar favoriete blad. Maar dat weegt niet op tegen de voordelen.

Altijd bij de hand
Bij 80% van de testers voldoet de app aan de verwachtingen, of meer dan dat. ‘Makkelijk, altijd bij de hand, je leest eens wat anders, beter voor milieu’, vindt Marjolein (30). Ook Sylvia (48) is fan. ‘Superhandig om je favoriete tijdschriften via de app te kunnen lezen.’

Meer weten over Tijdschrift 2.0? Klik dan hier!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Monique
  Ik heb de app getest. Was idd onoverzichtelijk en werkte niet altijd even goed. Heb twee weken kunnen lezen ipv 4. Ik zou de app niet aanschaffen.
 • Kaat
  Ik miste variatie
 • Marijke
  Waardeloos, App werkte voor geen meter!
  • Martijn
   Bij mij ook niet. Tablet was te langzaam, telefoon was onleesbaar.
 • Hannie
  Het duurde drie weken voordat ik de app kon openen na 2 emails. Ben zeker geen fan van de app en zal hem zelf niet aanschaffen. Veel is onduidelijk. Je bent steeds bang achteraf een rekening te krijgen. Nu werkte de app nog, na jullie reakties heb ik hem direct verwijderd, ik wil absoluut geen abonnement!
 • Bianca
  Waardeloze app en de tijdschriften die gedownload had kon ik later niet meer terugvinden.
 • Danielle
  Heb ook niet meegedaan was ook in de veronderstelling dat je direct vast zat aan een abonnement. Daar heb ik geen zin in.
 • Esther
  Volgens mij werdt je meteen op een doorlopend abonnement neergezet. Afmelden moet je erg voor zoeken. Te moeilijk. En nieuwste nummer inderdaad nog steeds voor betalen buiten de 15 euro per maand. Dus onbeperkt is misleidend helaas
 • Anastasia
  Ik vond de beoordelings enquĂȘte niet bepaald goed opgesteld. De vragen waren zo gemaakt, dat zelfs als je de app niet goed vond, je nog steeds een positieve beoordeling gaf.
 • Henri
  Wel heel positief neergezet; bijv. veelvoudige reacties van zeer beperkte tijdschriftkeuze worden niet genoemd.
 • Danielle
  Ik vond het echt een heel onoverzichtelijke app. Kon alleen oude nrs. Lezen de nieuwste opende niet.