Vice golfballen testen? Meld je nu aan!

Golfers Magazine en hettestpanel.nl zoeken golfers die in april mee willen werken aan een golfballentest. Vice Golf maakt topkwaliteit golfballen tegen een zeer scherpe prijs. Omdat de makers overtuigd zijn van de kwaliteit van hun ballen, willen ze graag de mening horen van de golfer zelf. Wil jij deel uitmaken van het twaalf man sterke testteam? Meld je dan nu aan!

Wie zoeken we?

Ben jij een enthousiaste golfer die zeer regelmatig speelt? Of nog beter: heb je in de tweede helft van april al een flink aantal golfdagen gepland? Dan nodigen we je graag uit voor het Vice Golf testteam. We zoeken golfers van verschillende speelsterkte.

Wat verwachten we van je?
Door op de blauwe 'Doe mee'-knop de klikken, meld je je aan voor het testteam. Wanneer je wordt geselecteerd zal er telefonisch contact met je worden opgenomen in week 14.  Je bent dan uitgenodigd op woensdag 16 april voor een instructie en een eerste testdag op The International (Amsterdam).

Na een shortgametest en een ronde golf krijg je de golfballen die het best bij jouw spel passen mee naar huis. Je heb dan nog twee weken de tijd om ze uitgebreid in de praktijk te testen. Je ontvangt een vragenlijst waarin jij je ervaringen met ons deelt en je oordeel geeft.

De resultaten van de test worden verwerkt in een artikel in Golfers Magazine, op Golf.nl en hettestpanel.nl. Niet treuzelen dus, geef je hier meteen op!

Lees hier meer over golfballen van Vice Golf.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!