VIVA vakantie-onderzoek: chillen of stressen?

De zomervakantie komt alweer in zicht! Een fijne bestemming zoeken, inpakken en hup wegwezen: één groot feest zou je zeggen. Maar is dat zo? Of word je er eerder gestrest van? Zijn het voor jou dilemma's die je graag aanpakt of levert het meer gedoe en discussies op met je partner, gezin of vrienden? Zijn er ergenissen of problemen die bij elke vakantie weer de kop op steken?

Kwesties die vaak bij de voorbereiding van een zomervakantie ter tafel komen zijn bijvoorbeeld: Waar gaan we heen, wat moeten we meenemen en wat gaat dat allemaal kosten? VIVA is benieuwd naar hoe relaxed of juist stressvol de zomervakantie voor jou is.

Doe mee aan dit onderzoek, dan maak je kans op een spannende VIVA-goodiebag gevuld met typische VIVA-goodies of maak kans op één van de 250 digitale VIVA’s voor op vakantie!

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • z sayma
  Zie nu pas dat ik geselecteerd was? Nooit iets van gezien en gehoord? Rare spelregels
 • Roelie Vd Woude
  Ik heb destijds ook niets ontvangen en lees nu pas dat je tot 2 maand erna dit kunt aangeven. Ik dacht het komt nog wel.. niet meer dus. Jammer want een viva lees ik graag en een goodiebag was leuk geweest. Ik zag nu de deelname pagina pas die aangeeft waarvoor je geselecteerd bent. Oeps. Ik kom veel op de site maar dit tabje nooit bekeken. Wel handig dus voortaan! De Biotex wel destijds goed ontvangen en keurig blijven kopen. Aanrader!
 • Claudia Niessen
  Ik kom er achter dat ik ben geselecteerd, maar heb nooit iets gekregen. Nog niets een mailtje dat ik ben geselecteerd. Hoe kan ik nu weten dat ik geselecteerd ben als ik nog niets eens bericht krijgt?
 • Agnetha Van Duuren
  Nu kom ik erachter dat ik hiervoor geselecteerd was, maar ik heb nooit een goodiebag of digitale VIVA ontvangen. Beetje vreemd.
 • Toni Van Hirtum
  En ook geen goodie-bag.....en ik was wel geselecteerd!
 • Toni Van Hirtum
  Geen viva digitaal gehad!
 • Angelique Gouweleeuw
  Zal leuk zijn als je wint kan ik mijn hoofd heerlijk stressen tijdens mijn vakantie.minder stres tijdens de vakantie.