Wij hebben geld ingezameld voor Pink Ribbon

Is het jullie al opgevallen? Ons logo staat de hele maand oktober in het teken van Pink Ribbon. Pink Ribbon is een organisatie die geld inzamelt voor onderzoek naar borstkanker. 

Wist je dat maar liefst 1 op de 7 vrouwen in Nederland borstkanker krijgt? Ieder jaar overlijden er in Nederland nog steeds meer dan 3.000 mensen aan de gevolgen van borstkanker. Dit zijn er iedere dag 9. 

Ons team van hettestpanel.nl bestaat voornamelijk uit vrouwen. Één van ons kwam met het goede idee om geld in te zamelen voor Pink Ribbon.

Alle teamleden hebben afgelopen zondag een paar uur in de keuken doorgebracht en het resultaat mocht er zijn! Wij hebben onze cupcakes verkocht aan onze collega's van SCOUPY, wat een groot succes was. Wij hebben in totaal €192 opgehaald voor Pink Ribbon! 

 

 • HIELKJE
  super
 • Cornelia
  Dat is mooi, mijn dochter gaat nu door het hele proces en het is verschrikkelijk. Voor haar, maar ook voor haar man, dochter en de rest van de familie. Hoe meer onderzoek, hoe beter.
 • M
  Dat is lief... en hoop hier mee voor aal die mensen die moeten leven met pijn en angst een gevoel te geven van hoop en kracht...
 • Patrick
  Wat leuk van jullie!!!
 • Annemie
  Prachtig wat jullie gedaan hebben!!!
 • Jeannine
  Prachtig, deze actie. Maarrr waarom lukt het bij mij toch niet om met mijn actie geld in te zamelen... Ik heb als actie om kapotte kinderkleding te laten repareren voor het goede doel, er zijn 2 opties: Optie 1 is de kapotte kleding verstellen en het reparatiegeld is voor Pink Ribbon Optie 2 is ingebrachte kapotte kinderkleding te repareren en dan te verkopen. Ik had het leuk gevonden als veel mensen zoudeb reageren. Natuurlijk kan ik niks afdwingen maar het leek me zo'n goed idee. Ik heb tot nu toe 5 euro opgehaald
  • Marianne
   Jeannine Natuurlijk is het leuker dat een actie veel opbrengt (voor je gevoel) , maar het feit dat je er mee bezig ben (geweest) is toch fantastisch. Een druppel op een gloeiende plaat zou je kunnen denken maar draai het om naar positief en dan krijg je vele kleintjes maken één grote. Top
 • Sandra
  Ik leef al 6 jaar met uitzaaiingen van borstkanker en het gaat nog steeds goed. Sommige dingen kan ik niet meer, zoals autorijden omdat ik halfzijdig blind ben en ik loop met een rollator sinds ik geopereerd ben aan mijn hoofd. Maar mij werd verteld dat met mijn vorm van kanker mensen 20 jaar geleden binnen een jaar overleden waren en nu zijn er medicijnen waardoor ik langer leef en ze ontdekken steeds meer medicijnen. Ook operaties worden ze steeds beter in en kunnen meer. Er zit dus vooruitgang in.
 • Marianne
  Tinus het is zo 1 op de 3 mensen krijgt een vorm van kanker en is ook niet verwonderlijk dat er veel mensen aan overlijden. maar onze kansen, ik zeg onze omdat ik zelf ook Borstkanker patiënt ben. Voor mij is het 7 jaar geleden dat het allemaal begon. En ondanks ongemakken die ik nu heb, ben ik blij dat er voor mij op tijd het juiste medicijn was. Voor mij is het morgen weer een spannende dag , ik krijg de uitslag van de pet scan om te horen of ik wel of niet uitzaaiingen heb. Toch hou ik telkens hoop ik heb 2 x bonus gekregen door te genezen. en mijn derde bonus komt er ongetwijfeld bij (dat is wat ik hoop) . Geweldig dat jullie als testpanel teamleden dit initiatief hebben genomen. Elke euro is er één en ik ben zeker dat door dit soort acties helpen om verder onderzoek te doen voor nu en de toekomst. (zo is mijn chemo ook ontwikkeld door acties toen) Mocht het zo zijn dat u of bekenden midden in een proces zit van behandelingen , alle sterkte daarbij. Vier het leven! Met groet Marianne
 • Bianca
  Top van jullie xx
 • Anne
  Onderzoek moet gewoon plaats kunnen vinden, zonder dat er geld tekort komt. Alles wat bijdraagt aan onderzoek en resultaten is super goed.
  • Francis
   Elke actie is fijn. Wij (mijn lotgenoten en ik) hopen allemaal op wonderen zodat we genezen en toch nog een fijn leven kunnen hebben
 • Ineke
  Wat mooi en goed van jullie. En ook leuk om zoiets te doen. Alles is toch welkom van geld voor het goede doel. Er is altijd wel iemand waar je deze vreselijke ziekte hebt mee gemaakt. Iedere euro is er een.
 • Tinus
  Dit klinkt geweldig ookal is het verschrikkelijk dat er zoveel mensen zijn die overlijden aan kanker.
  • Francis
   klopt er overlijden nog steeds te veel mensen aan borstkanker, maar we leven wel steeds langer met borstkanker. Ikzelf leef al ruim 5 jaar met uitgezaaide borstkanker.