Wil jij de Miele Blizzard CX1-stofzuiger zonder zak testen?

Miele introduceert de nieuwe Blizzard CX1 - de eerste zakloze Miele-stofzuiger. Wij mogen 15 testers selecteren om de Blizzard CX1 gedurende 3 weken te testen. Na het testen vul je de reviewvragenlijst in en plaats je een review over de stofzuiger op Kieskeurig.nl. 

Productinformatie
De Blizzard CX1 heeft een innovatieve Vortex-technologie voor de beste reinigingsprestaties en hygiënische stofafscheiding. Met de Blizzard CX1 zijn stofzakken niet langer nodig, waardoor je geen bijkomende kosten hebt   tijdens het gebruik.

De volgende drie modellen kunnen getest worden:

 • Blizzard CX1 Red EcoLine: Perfect schoon resultaat  op alle soorten vloeren. Consumenten- adviesprijs € 299,00.
 • Blizzard CX1 Parquet EcoLine: Grondige en behoedzame reiniging van kwetsbare, harde vloeren dankzij speciale parketborstel. Consumentenadviesprijs € 349,00.
 • Blizzard CX1 Comfort PowerLine: Grondige en behoedzame reiniging van kwetsbare, harde vloeren dankzij speciale XL-parketborstel voor grote oppervlakken. Comfortabele tiptoetsbediening via de handgreep. Consumentenadviesprijs € 439,00.

Hoe werkt dit testpanel?

 • Als je geselecteerd wordt voor dit testpanel, ontvang je rond donderdag 29 september de stofzuiger thuis.
 • Je test de Blizzard CX1 gedurende 3 weken (30 september t/m 21 oktober). We vragen je de stofzuiger gedurende deze periode intensief en zo vaak mogelijk te gebruiken.
 • Na de testperiode van 3 weken is het mogelijk om de Blizzard CX1 tegen een gereduceerd tarief over te nemen. Hier ontvang je tegen die tijd een mail over. Heb je hier geen interesse in dan stuur je de Blizzard CX1, in de originele verpakking plus volledige inhoud van de verpakking, terug naar het antwoordnummer van Miele. Hier zijn geen verzendkosten aan verbonden.
 • Na 3 weken, rond 20 oktober ontvang je de reviewvragenlijst en word je gevraagd om je mening en ervaring over de Blizzard CX1 te delen en je review op Kieskeurig.nl te plaatsen.

Miele staat voor vanzelfsprekende kwaliteit en lange levensduur. Ben jij degene in huis die altijd de stofzuiger hanteert? En hecht je daarbij waarde aan een perfect schoon resultaat? Geef je dan nu op voor dit testpanel.  Klik op DOE MEE en beantwoord de extra vragen om je aanmelding te voltooien!
 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Rick Born
  Ben ook benieuwd. Met twee katten en en hond heb ik wel wat goeds nodig. wou eerst de Dyson kopen maar als ik deze eventueel kan testen...
  • Ilia Tsvetkov
   I have this vacuum cleaner at home. I have 2 cats so I have a lot of fur and dust. I'm completely satisfied with this cleaner. I also thought about Dyson, but now I think this one is better.
 • Ceuk Kokkie
  ben benieuwd
 • Jolanda Houweling
  Met onze langharige Duitse herder en kaketoe is iedere dag stofzuigen een must. Maar door de vele haren en de rotzooi die de kaketoe maakt, zit de zak zo vol, dus een zakloze stofzuiger zou een uitkomst zijn. Ooit al een keer eentje geprobeerd (geen Miele), maar die raakte iedere keer oververhit..... Ben dus beetje sceptisch maar zou hem daarom toch ook wel willen testen.
 • Koen De Jaeger
  Wij hebben al 2 zakloze stofzuigers versleten. Dus ik ken het probleem met het leegmaken van de filters en het neerdwarrelende stof maar al te goed. Omdat ik dit beu was, dacht ik een stofzuiger met zak te kopen totdat ik dit model tegenkwam. Net op tijd! Ik ben erg benieuwd hoeveel stof er eigenlijk in de fjinstof filter achter zal achterblijven bij de Blizzard CX1. Dat zou voor zover ik gelezen heb heeeel weinig zijn. Eerst zien dan geloven. Kom maar op met die stofzuiger :).
 • Natasja Van Der Stroom
  Onze miele stofzuiger (met zak) heeft het helaas begeven naar jarenlange trouwe dienst. We zijn nog op zoek naar een andere (lenen zolang een stofzuiger van mijn ouders). Maar waren er nog niet uit welke. Zou dus een mooie gelegenheid zijn om de stofzuiger voor aanschaf eerst uit te proberen.
 • Ronald Miltenburg
  ja heel leuk. ingeschreven voor deze test. Wie weet kan ik nu een oordeel gaan geven over een ander merk stofzuiger. Zuig al een poosje zonder zakken. maar deze maakt veel lawaai. mogelijk dat de miele stiller is.
 • Ben Karel
  Heb altijd in de stofzuiger markt gezeten, kan dus een stofzuiger goed beoordelen en een goede review schrijven. Ben nu in bezit van een Miele 428i met stofzak. Ben benieuwd naar de zakloze stofzuiger van Miele en wil hem graag testen.
  • Connie van den Dries
   het lijkt me heerlijk om een goede stofzuiger te proberen met mijn hondje en 2 poezen. wat ik ook mooi vind van de Miele is dat er in de handgreep een tiptoets zit i.v.m mijn rug .dus ik zeg volmondig ja om deze test te doen
 • Sandra D'Hoey
  Zou heel graag willen testen , we hebben 3 katten met lange haren en een hond dus heel veel haren in huis dagelijks stofzuigen en swifferen , anders ligt heel je huis vol haren. Heb er nu 1 met zak maar dat is ook niet alles.
  • YC Brienen-Van Kerchove
   Ik heb dit jaar inmiddels 2 stofzuigers met stofzak "versleten". Met 5 katten en een hond heb je last van veel haren. De zak raakt snel overvol en dan ga je dit krijgen. De stofzuigers hebben het zwaar.
 • Karoline Verwoerd
  mijn Bosch stofzuiger is de miskoop van het jaar. Stofzuigerslang zit los op de stang, snoer wil al niet meer inrollen, nieuwe stofzuigermond gekocht. Een nieuwe stofzuiger om uit te proberen is dus meer dan welkom ! Kom maar op !
 • Cobie Derksen
  Ik heb een standaard Miele waar ik tevreden mee ben maar ik wil zoiets nieuws ook wel eens uitproberen
 • Elly Hollemans
  Ik heb twee sint bernards om voor te zorgen af en toe. Dan heb je echt een goede stofzuiger nodig! De mijne voldoet in elk geval niet
 • Marijke De Vries
  Ik wil hem graag testen omdat het wellicht ook handig is om de auto te zuigen. Na vervoer van kindertjes is de auto vaak met kruimels.
 • ingrid Veltkamp
  Benedenwoning, dus veel inloop. Onze "oude"stofzuiger is al zeker 20 jaar oud, en is binnenkort wel aan vervanging toe!!!
 • Sandy De Kort
  Met 2 kinderen en 3 katten in huis moet er iedere dag wel gestofzuigd worden en vliegen er heel wat stofzuigerzakken door heen, ben benieuwd of deze echt zo goed werkt als ze beloven. Wil hem graag testen.
 • Mieke Boet
  Ja...! Leuk om te testen. Hier 2 kindjes, en heel vaak kindjes om te spelen. Dus met al die kruimels, zand, modder, enzovoort, wordt hier vaak zelfs 2x per dag gezogen.
 • Martha Van Der Nijborg Laan
  ik wil deze graag testen ik ben toch een nieuwe nodig dus een uiterste kans om het uit te proberen
 • Willy De Krieger
  Zou ik graag willen testen.Mijn stofzuiger is minstens 10 jaar oud en langzaamaan gaat er van alles aan stuk zoals het mondstuk,de slang en het snoer.Hebben 2 honden en om de week 3 honden,en een kat.Allen verliezen veel haar dus dagelijks zuigen is echt een noodzaak.Sla je een keer over dan lijkt het of ik in geen dagen gezogen heb.
  • Irma Voortman
   Zou heel graag deze willen testen. we hebben 2 honden en 2 katten Brits kortharen , dus u begrijpt het al heel veel haren. de stofzuiger draait hier heel wat overuren. in voor en najaar wordt ie 2 x per dag gebruikt. om alles netjes en schoon te houden. de laatste jaren elk jaar een nieuwe stofzuiger nodig gehad, maar DE stofzuiger nog niet echt gevonden.
 • Wilma Arlar-Verhoeven
  Heel graag wil ik de Miele uit testen , gebruik nu een Miele met stofzuigerzak , heb een labrador en die verliest heel veel haren dus moet ik iedere dag grondig stofzuigen.