Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Wil jij LITTLE STEPS® opvolgmelk testen?

Nieuwsgierig naar flesvoeding van nu? Doe dan mee aan dit testpanel! LITTLE STEPS® opvolgmelk is een nieuw merk flesvoeding. Flesvoeding van nu, speciaal ontwikkeld door Nestlé, met meer dan 150 jaar ervaring in kindervoeding.

Komt dit testpanel je bekend voor? Dat kan goed kloppen! Een paar maanden geleden zochten we ook ouders om de nieuwe babyvoeding van Nestlé te testen. Nu zoeken we opnieuw ouders die de LITTLE STEPS® babyvoeding willen testen. 

Productinformatie
LITTLE STEPS® opvolgmelk is de nieuwe flesvoeding van nu, voor de ouders van nu. LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat namelijk geen palmolie en is verpakt in een handig recyclebaar blik. Én met 600 ml LITTLE STEPS® opvolgmelk per dag krijgt je baby al de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D binnen. Kortom; Flesvoeding met goede voedingsstoffen* en bovendien voor een fijne prijs van nog geen €10.** 

Jouw mening is belangrijk
LITTLE STEPS vindt dit stuk voor stuk belangrijke voordelen. Maar belangrijker is: wat vind jij? En... wat vindt je kleintje ervan? 
Daarom zoeken wij ouders met een kindje tussen de 5 en 12 maanden, die hun mening willen geven. Wij mogen namelijk variant 2 en 3 laten testen. Als jij samen met jouw kindje wordt geselecteerd ontvangen jullie één blik LITTLE STEPS® opvolgmelk wat voldoende is voor ongeveer 10 dagen testen. 

Daarna vragen we jou om 2 dingen terug te doen.
1.    Na het testen een korte vragenlijst in te vullen.
2.    Jouw mening geven op bol.com via jouw bol.com account.

Let op: Borstvoeding is de ideale voeding voor baby’s.

*LITTLE STEPS® opvolgmelk bevat, zoals alle opvolgmelk, vitamine A, C en D. Deze vitamines ondersteunen het immuunsysteem. 
** Consumenten adviesprijs €9.99
Verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Plus, Hoogvliet, Deen, Bol.com en Amazon.

Weet jij misschien iemand met een kindje in deze leeftijd? Stuur het linkje dan gerust naar hem/haar door, zijn wij alleen maar blij mee! 

Helaas je kunt niet meer deelnemen!