Wil jij met je gezin de wereld van de ruimtevaart ontdekken? Meld je aan om NASA- A Human Adventure te testen!

Vakantie; heerlijk zwemmen, dagje naar een pretpark of thuis spelen met vriendjes. Kinderen vermaken zich altijd prima als ze een paar weken vrij hebben. Maar voor deze tentoonstelling is er altijd een gaatje vrij. Geef jouw gezin op om de tentoonstelling van NASA - A Human Adventure, te testen. Wij zijn op zoek naar 20 gezinnen die ons hun mening willen geven over deze tentoonstelling.

De tentoonstelling is 3500 m2,  je vindt hier de verhalen achter de meer dan 300 objecten die onder meer door NASA op ruimtereizen zijn gebruikt. En je kunt zelf in de huid kruipen van een astronaut!

Wandel de tentoonstelling binnen als een astronaut op weg naar zijn plaats in de space shuttle. Kijk naar de aarde vanuit de ruimte en bekijk een maanauto van dichtbij. Of ervaar echte G-krachten (tot 2G) in de simulator. Deze is vergelijkbaar met de simulator die gebruikt werd door Amerikaanse astronauten tijdens het trainen voor de Mercury-missies in de jaren 60.

Speciaal voor de tentoonstelling in Nederland is er een galerij aan deze tentoonstelling toegevoegd: Dutch Dimensions. Op ruim 1000 m2 toont de Nederlande ruimtevaartsector haar kunnen & kennis met meer dan 100 modellen en gebruikte onderdelen.

NASA – A Human Adventure is tijdelijk te zien in Jaarbeurs Utrecht (Beatrixgebouw, 7de etage).

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Jeske
  ik heb ook het probleem zoals Marlou, maar dan bij de test voor de zoe van Renault. Wat nu??? Alvast bedankt Jeske Oerlemans
 • Marlou
  Oeps, heb ik een poging gedaan om me aan te melden voor NASA- A Human Adventure te testen, druk ik te snel op een knopje, wordt ie verzonden zonder dat ik gegevens heb ingevuld. Nu ik opnieuw wil proberen, om de gegevens in te vullen, geeft het systeem aan dat ik me al heb aangemeld. Help, wat nu?
  • Esther
   Hoii ik wilde vragen of je ook een mailtje kreeg als je niet mag testen, Groetjes esther
 • Joke
  wij hebben een zoon van 13 die slechtziend is jammer dat je dat nergens kan vermelden dan zouden testen ook eens van een andere kant bekeken kunnen worden bijvoorbeeld met tentoonstellingen enz ik kan mij voorstellen dat er ook gehandicapten met bijvoorbeeld rolstoel anders tegen dingen aan kijken Misschien kunnen jullie hier iets mee
  • Linda
   Goedemiddag Joke, Bedankt voor jouw reactie, goed dat je dit aangeeft. Iedereen is welkom op de tentoonstelling dus dit moet geen probleem zijn. Ik zal het met de klant overleggen. Met vriendelijke groet, Linda Pieters - Productmanager testpanels