Willie.nl Power Massager: samen ontspannen, of lekker in je eentje natuurlijk

Geen zin om bij de drogist je favoriete seksspeeltje te moeten afrekenen, terwijl de nieuwsgierige overbuurvrouw achter je staat met haar volle winkelmandje? Willie.nl snapt dat. Ons testpanel mocht de Power Massager testen. En beleefde vele (ont)spannende uurtjes.

Zelden was er zo veel animo om een product te testen. Niet zo gek, want de Power Massager van Willie.nl is een veelzijdig apparaatje. Het zorgt voor meer pret in bed, alleen of samen. En geeft ontspanning in het hele lichaam. Zelfs stijve schouders worden weer soepel.

Kan niet missen!
Ruim 9 op de 10 testpanelleden (tussen de 23 en 60 jaar oud, mannen en vrouwen) is tevreden over de kwaliteit en de bediening van de massager. “Het is heel simpel om te gebruiken”, zegt één van de testpanelleden (23). “En door de grote oppervlakte kan mijn vriend het ook niet echt verkeerd doen. Je pakt het er makkelijk bij tijdens voorspel en grappig genoeg vond mijn vriend het ook lekker om tegen zich aan te voelen.” De kracht van het speeltje en de trillingen die het teweegbrengt, bracht 8 van de 10 panelleden in extase.

Eerste keer
Voor wie nog niet eerder een massager heeft gebruikt, is de eerste keer misschien nog een beetje wennen. Maar de gebruiksaanwijzing op de verpakking is duidelijk, aldus 86%. De discrete verpakking zorgt ervoor dat je hem gerust bij de overbuurvrouw kunt laten bezorgen, vindt 79%. “En hij is oplaadbaar,” zegt een tester (55), “dus geen gedoe met batterijen.”

Warme winter
De Power Massager verdient een plek in het nachtkastje, vindt de meerderheid van onze testpanelleden. ”Mijn vriendin kon er geen genoeg van krijgen”, zegt een tevreden testpanellid (37). 64% zouden hem wekelijks gebruiken! Met de koudste wintermaanden in aantocht zal de Power Massager in vele slaapkamers voor warmte zorgen.

Kijk ook op www.willie.nl