Win een Mom & Me sieradenset voor moederdag!

Deze actie is inmiddels verlopen. Maak kans op één van deze geweldige sieradensets van KAYA. Wij mogen 12 setjes verloten!

Moederdag
Hét moment om mama te laten weten hoe leuk, lief, bijzonder en geweldig ze is. Kinderen schilderen macaroni broches en maken op school de mooiste tekeningen. En papa… die kan mama verrassen met een sieraad van KAYA, hét meest persoonlijke moederdagcadeau ooit!

Mom & Me
Voor Moederdag vangt ontwerpster Tanja Rakhou de magische band tussen moeder en dochter in sieraden. Zij heeft als geen ander begrepen waar je een vrouw gelukkig mee maakt. Voor Mom & Me ontwierp ze een ontzettend lieve sieradenset voor moeder & dochter sámen. Deze sieraden staan symbool voor de bijzondere moeder en dochter band. Om de sieraden nog persoonlijker te maken, kun je bij een aantal sieraden een naam, woord of datum laten graveren. Of wat dacht je van de key to my heart collectie, het meisje draagt symbolische het sleuteltje tot mama haar hart bij zich. Uniek dus!

Winnen
Wil jij kans maken op één van de twaalf sieradensetjes? Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met zondag 11 mei. In de loop van maandag 12 mei maken wij de 12 winnaars bekend.

Deze actie is inmiddels verlopen.

Wij feliciteren:
Ilona Stuiver
Mar Valentijn
Cindy Hakkennes
Coby Verhagen
Chiara Pirovano
Nelly van Keulen
Nel Ebeling
Marielle Achterhes
Leah Mossel
Sanne Timmer
Sophie de Heus
Isabelle Freije

Niet gewonnen?
Wil je zeker zijn van een moeder-dochter setje, bestel dan hier met de code ‘testpanel’ en ontvang 10% korting.

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Gerrie Buurkes-Lokhorst
    Iedereen gefeliciteerd..! zien er mooi uit die armbanden!
  • Mijn kinderen zijn op vakantie, dus geef mezelf een mooi cadeau, deze armbanden.
  • Claudia Doff
    Wat een mooi cadeau om te krijgen. De armbanden zien er prachtig uit!