Hettestpanel maakt gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door hiernaast op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Win een Storio3s ter waarde van € 119,95

Deze actie is inmiddels verlopen!Deze Storio3s is een slimme wannahave voor stoere kids tussen de 3 en 9 jaar. Geef je snel op en wie weet ga jij straks jouw kind heel blij maken met deze te gekke tablet!

Met serieuze techniek kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden de knappe koppen van VTech. En dus lanceert de producent van innovatief, educatief speelgoed een nieuwe tablet voor 3 tot 9-jarigen.

Geen kinderachtig alternatief van het echte werk, maar een volwassen tablet in een kleurrijk, stevig jasje. Met 18 ingebouwde apps die leren en spelen stimuleren, zijn de stoere dames en heren de komende jaren wel even zoet.

Ze leren filmen, lezen, tekenen, muziek luisteren, hun agenda bijhouden, klokkijken, digitale verlanglijstjes opstellen, downloaden, foto’s maken en bewerken en meer. De Storio3s is zelfs voorzien van heuse power pack.

Extra stoer is Kid Connect, een ouder-kind communicatie app, waarmee de wijsneuzen met Storio3S contact kunnen leggen met de smartphone van papa en mama!

Naast deze geweldige hoofdprijs verloten we ook nog:

1 x Reis & Leer Koffer t.w.v. € 39,95
1 x Zoef Zoef Dieren, set van 6 diertjes t.w.v. € 47,40
1 x Toet Toet Auto's 2 in 1 Race Circuit t.w.v. € 44,95
1 x Switch & Go Dino's Turbo Lancerosaurus t.w.v. € 16,95
1 x Kidizoom Touch Blauw t.w.v. € 79,95
1 x Kidizoom Touch Roze t.w.v. € 79,95

[image name=VtechPrijzen format=629 align=left left=5 right=5]

Winnen
Wil jij kans maken op die geweldige Storio3s of één van de andere prijzen van VTech? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 13 juli. Op maandag 14 juli maken wij de winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen!

De winnaars zijn:
Tonnie Teunissen - Storio3s
Carla Oudhuis - Reis & Leer Koffer
Samantha Morris - Zoef Zoef Dieren, set van 6 diertjes
Andrea Karijodikromo - Toet Toet Auto's
Rian Elzinga - Switch & Go Dino's Turbo Lancerosaurus
Cheryl Sedoc - Kidizoom Touch Blauw
Margriet Plat - Kidizoom Touch Roze

Helaas de deelname is nog niet geopend!