Win het boek Powerfood van Rens Kroes t.w.v. €19,99

Deze actie is inmiddels verlopen!Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van het boek Powerfood van Rens Kroes? Doe mee en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar!

In Powerfood presenteert Rens haar favoriete recepten met verantwoorde ingrediënten voor een happy en healthy lifestyle. In Powerfood vind je deze gezonde varianten: van ontbijtje tot smoothie-to-go en van salade tot snack: alles even lekker, healthy, en gemakkelijk om te maken.

Daarnaast geven praktische schema´s aan waarom een ingrediënt zo gezond is, of wat je moet eten als je bijvoorbeeld sterkere nagels, glanzend haar of een stralende huid wilt.

 

Winnen
Wil jij kans maken op één van de tien exemplaren van Powerfood? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 29 juni. Op maandag 30 juni maken wij de 10 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen!

Wij feliciteren:
Hennie Van Dijk
Yoni Herberigs
Amanda van der Meer
Chana Abel
Tanja Smit
Anna van de Ven
Maaike Straathof
Angelica Ars
Tanja van Kempen
Jacqueline Schuurman Hess

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
 • Yoni Herberigs
  Ik heb op Instagram en Facebook al gereageerd, maar ook hier nogmaals bedankt voor het superleuke boek! Het zit inmiddels al helemaal onder de klodders cakebaksel met speltmeel, kickstart-ontbijt en stukjes kokosrasp.. Lekker bezig!!
 • Amanda Van Der Meer
  Ik lees nu dat ik een van de winnaars ben, wat onwijs leuk! Kan niet wachten tot het boek op de mat valt :-)
 • Katie Moore
  Ik ben benieuwd naar wat voor recepten het zijn. Ik ben zelf heel bewust bezig met gezonde maaltijden. ik ben net 11 kilo kwijt en dat wil ik graag zo houden. Ik ben zelf gek op koken dus gezonde recepten zouden voor de verandering eens heel fijn zijn.
 • Christa Houttekens
  Lijkt mij een super boek!
 • Anne Everloo
  Oh wauwie, Rens is echt een goede inspiratiebron van mij op het gebied van gezond en verantwoord eten en snacken, en haar boek staat hoog op mijn verlanglijstje. Haar blog volg ik dan ook nauwkeurig en zo ook die op glamour.nl.