Win M2Lashes eyelash activating serum t.w.v. €120

Deze actie is inmiddels verlopen.Vrouwen willen graag een natuurlijke, stralende look met een mooie oogopslag. Naast de mascara is er nu eindelijk een veilig alternatief voor volle en lange wimpers. Het cosmetica merk M2Beauté heeft een vernieuwend eyelash groei serum ontwikkeld.

M2Lashes
Ben jij niet gezegend met volle lange wimpers, dan is het M2Beauté eyelash activating serum iets voor jou! Het serum zorgt voor een zichtbare verbetering van de wimpers in lengte, volheid en dikte gegarandeerd binnen 6 tot 8 weken. M2Lashes biedt je wimpers tevens optimale verzorging.

Voor een optimaal resultaat breng je eenmaal per dag 's avonds (na het verwijderen van je make-up) met het speciaal ontworpen kwastje m2Lashes direct aan op je ooglid, zo dicht mogelijk bij de haaraanzet.

Winnen
Wil jij kans maken op M2Lashes eyelash activating serum? Wij mogen dit product twee keer weggeven! Schrijf je nu in. Deze actie loopt tot en met 13 november 09.00 uur. Om 10.00 uur maken wij de winnaars bekend. Houd ons in de gaten! 

M2Lashes eyelash activating serum is te koop bij de betere parfumerie zaken en online via www.m2beaute.de

De gelukkige winnaars zijn Elle en Wendy. Zij ontvangen van ons een e-mail dat zij hebben gewonnen.   

Bye Bye mascara..
HELLO M2LASHES

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Deze zou ik graag willen testen, dan kan ik er een stukje over posten op mijn blog.
  • Ivon
    Ik heb heel toevallig pas geleden een mevrouw ontmoet die prachtige wimpers heeft. Nadat ik daar een compliment over gaf zei ze dat ze het zo frappant vond dat ik het al zo goed zag. Ze gebruikt nl. een product sinds 3 weken.....en whala....M2BEAUTÉ!!! Toeval of niet;) Ze zei dat het zelfs op mijn korte rechte wimpers goed werkt. Ik zou die 'uitdaging' natuurlijk heel graag aangaan..dag, dag aan de wimpertang...
  • Nadia
    Ik zou deze graag willen uittesten voor mijn veel bezochte beautyblog. Ik zelf heb hele dunne en fijne wimpers. En ik moet mijn mascara 3xer dag opnieuw doen als ik wil dat ze er mooi uitzien. Dus ik hoop dat ik win en dat ik het kan testen