Win shoptegoed van €100,- aan huidverzorgingsproducten van Paula’s Choice

Wil jij kans maken op shoptegoed van 100 euro? Dit shoptegoed kun je besteden aan huidverzorging via de webshop van www.paulaschoice.nl Wij mogen 4 x 100,- verloten! Waar wacht je nog op... doe mee!

Paula Begoun is Amerika’s meest bekende criticus en recensent op het gebied van huidverzorgingsproducten en de bijbehorende claims van fabrikanten.

Haar eigen huidverzorgingslijn Paula’s Choice bevat 100% geur- en kleurstofvrije producten die alle huidproblemen succesvol behandelen. Van puistjes tot rimpels, rosacea, een gevoelige huid, schade door de zon, een droge of vette huid en mee-eters. Ze zijn 100% gegarandeerd effectief voor elk denkbaar huidtype en ieder huidprobleem. Win nu een shoptegoed van €100,00 met producten naar wens via de webshop www.paulaschoice.nl

Winnen
Wil jij kans maken op een shoptegoed van €100,-? Geef je op en maak kans! Deze actie loopt tot en met zondag 20 juli. Op maandag 21 juli maken wij de 4 winnaars bekend!

Deze actie is inmiddels verlopen!

Wij feliciteren:
A. Pasker-Hulzebos
E. van Aanhold
L. Maathuis
R. de Hoog

Helaas je kunt niet meer deelnemen!
  • Laura Gamelkoorn
    Wat een geweldige win actie, ik kijk vaak op haar site om de ingrediënten van producten die ik koop te controleren voor mezelf maar ook mijn zoontje ik koop graag goede producten en verpakkingen claimen vaak een hele boel maar zelden de waarheid.